След дълга пауза първият филм с участието на Кевин Спейси вече е

...
След дълга пауза първият филм с участието на Кевин Спейси вече е
Коментари Харесай

Фей Дънауей подкрепя завръщането на низвергнатия Кевин Спейси

След дълга пауза първият филм с присъединяване на Кевин Спейси към този момент е съвсем подготвен. Той се казва „ Човекът, който нарисува Бог "  и е режисиран от италианския деец Франко Неро. Засега около него се шуми главно по една причина — в опит да реанимира актьорската си кариера след многочислените изказвания за полови посегателства през последните четири години, дребна роля във кино лентата играе Кевин Спейси.

Последната към този момент вест е, че в него взе участие и носителката на „ Оскар “ Фей Дънауей. 80-годишната през днешния ден актриса имаше забележителна кариера в Холивуд през 60-те и 70-те години с филми като „ Бони и Клайд “, „ Китайски квартал “ и „ Телевизионна мрежа “, като последният ѝ донесе Академичната премия за най-хубава женска роля. През 90-те игра в " Аризонска фантазия ", " Аферата Томас Краун, " Жана д`Арк ". Последно Фей влезе в заглавията на церемонията през 2017 година, когато дружно с Уорън Бийти оповестиха неправилно (не по тяхна вина) носителя на „ Оскар “ за най-хубав филм.

Дънауей ще играе учителка по Брайлово писмо и близка другарка на художника - роля, за която в началото бе обявено, че е дадена на Ванеса Редгрейв, брачната половинка на Франко Неро. По-късно тя персонално опроверга тази информация пред медиите.

Филмът разказва за кьорав художник, който може да нарисува портрет на всеки човек единствено като слуша гласа му — и на рекламния му афиш написа, че е по същински случай. Според сюжета главният воин е упрекнат (погрешно) в полово принуждение над дете. Това е забавно съвпадане, тъй като едно от обвиняванията против Спейси е в полово принуждение против 14-годишно момче.

Обаче във филма Спейси играе напълно друга роля от тази, която му се падна в живота. Той не е упрекнатият, е а следователят, който би трябвало да потвърди невинността на слепия художник (самият Франко Неро). Това вече предизвика възмутени реакции от някои от мъжете, които го упрекват в полов тормоз.

Макар и да е не е в основната роля, Спейси заема централно място на първия постер, показан на преди малко почналия кинофестивал в Кан, а името му е сложено на второ място след това на Франко Неро и преди Фей Дънауей. 

„ Снимките завършиха предходната седмица, тъй че премиерата на „ Човекът, който нарисува Бог "  трябва да се състои през септември тази година “ съобщи продуцентът Луис Неро. Промотирайки кино лентата в Кан, той съобщи, че несъгласията към присъединяване на Спейси не го тормозят, даже в противен случай: „ Имаме огромен интерес от купувачи по целия свят “, сподели продуцентът. „ Всички разногласия към Кевин предизвикват голям интерес... От моята позиция това е добре за кино лентата. “
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР